Dr. Michael Laitman

Ez a munka nem könnyű

Kérdés:

Miért fájdalmas az önzőségnek maga lenullázása?

Válaszom:

Mindez a cél fontosságán múlik. Mi ebben a világban is egónk lenullázására kényszerülünk: a munkahelyen a fölötteseink utasításait kell követnünk, otthon gondoskodnunk kell gyermekeinkről, nyújtanunk kell családunknak, és így tovább.

Miután én elvégeztem kötelezettségeimet, csak egy két órám marad személyes időre. Azt találjuk, hogy állandóan lenullázzuk magunkat, nincs más választásunk, hiszen arra vagyunk kötelezve, hogy éljünk. Azonban én megkapom a jutalmát ennek önzőségemen belül!

Más részről, mi itt elvetjük önzőségünket annak érdekében hogy valami sokkal fontosabbat kapjunk: spirituális életet, örökkévalóságot, tökéletességet és harmóniát. Egyenlőre mi még nem érezzük ennek a jutalomnak a fontosságát, és a környezetünknek kell erről meggyőznie minket.

A mi esetünkben mi választottunk egy környezetet és én összekapcsolódtam mindenkivel. Soha a történelem során nem volt még egy ilyen állapot, amivel mi ma rendelkezünk. Mi vagyunk a korrekció első generációja, és mi már kiérdemeltük a módszer megkapását, és hogy azt elkezdhessük együtt megvalósítani több ezer barátunkkal együtt.

Szóval mi más maradt hátra? Le kell nullázzuk magunkat! Amennyiben ezt együtt tesszük, akkor az könnyű lesz mindenki számára. És ez pontosan az ahogy ez megtörténik majd!

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,614 seconds.