Dr. Michael Laitman

Hogyan helyezzük magunkat a környezet hatása alá

Kérdés:

Ahogy ez a sok ember készül a gyűlésre, vajon mind érezni fogjuk a szellemiség világát?

Válasz:

Ez rajtunk áll. Nagyon jó, előrehaladott állapotokban vagyunk a megfelelő előkészületekkel. Naponta vannak váratlan felemelkedések és lezuhanások és ennek örülök.

Ezek csodás állapotok, mert fel kell tárnunk a  jót is meg a rosszat is. A jó is, a rossz is feltárul, egyik a másik után, váltakozóan.

Mindezen állapotok, amiken keresztülmegyünk, ezek a felkészülést jelentik, amin ámulva és izgalommal megyünk keresztül. nem kell most piheni és statikusnak lenni, hanem egy fontos eseményt megelőző belső érzésekkel kell eltelnünk.

Meg kell értenünk, hogy ezeket az állapotokat fentről kapjuk, és mind abszolút szükséges. Ezek ellenére végre kell hajtanunk mindent, ami  kötelességünk.

Ha a társaim hatása alá helyezem magam, lenullázom magam, az érdekeim, és nem is törődöm a saját kívánságaimmal és csak az ő hatásukat akarom érezni, akkor ez áldás Odafentről. Ez látszólag könnyű munka, de amikor elkezded, rögtön aggodalmakat és szorongásokat kapsz miatta. Ezek direkt érnek el minket, hogy legyőzzük őket, és megmaradjunk az új társaságunk, környezetünk hatása alatt.

Sokat nyernek azok, akik tudják, hogyan kell ezt tenni. Nem kerülik el a gondokat, hanem “lenyelik” őket sorban, és minden akadály felett az ész feletti hitben haladnak előre, elmagyarázva maguknak, hogy ami a Gyűlésen történik, az most fontosabb, mint más gondok.

Így hullámzanak ide-oda, ki-be kerülve sokféle állapoton át, bekapcsolódva a Gyűlés ügyeibe és eltávolodva, ahogy mondják: “A Tan Ciónból jön ki”, vagyis a kijövetelek (lemenetek), megszorítások okozzák a Fényt.

A Tan ezekből a ki és bemenetekből (a szellemiségbe) jön, ahogy az akadályok közben az emberek folyton elemzik helyzetüket; ettől megjelenik bennük a Fény. Ha ezt teszi valaki s közben énekel és táncol, annál nincs jobb. Ha ebben tartja magát, végülis megérzi a szellemiségi érzésvilágot.

Rádöbben, hogy a világ az időn túl van, örök, s hogy közös és összekapcsolódik, s ő benne van egy Felső Erő áramlatában.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,680 seconds.