Dr. Michael Laitman

Végtelen Bensőség

Kérdés:

Mit várnak tőlem a Gyűlésen? Agóniában reszketek majd, ahogy meglátom a magam s a társaim születését?

Válasz:

Nem, egyik sem. Mindenki csak azzal törődjön, hogy alkalmazkodjon a környezethez.  Ezzel lenullázza önmagát, és hagyja, hogy a társak akarata inspirálja. HA mind ezt tesszük, automatikusan egy mélyebb szintű társulás jön létre köztünk.

Képzeljünk el egy  tortát sok réteggel. E fölött látom a Gyűlés résztvevőit, alatta látom a társaimat, és még lejjebb egyesülő szikrákat. A szememmel behatolok, amilyen mélyen tudok, a bennünket összetartó hálóba, eljutva a Végtelen szintjeihez. Ez csak tőlem függ.

Az ember türelmetlenül felugrál vagy nyugodtan álldogál, bármit teszünk kint, a lényeg, hogy fókuszáljunk a társulásunk feltárására, amely minden lény közt létezik. Amint feltárom, benne minden feltárul.

Ehhez önmagamat el kell utasítani, hogy a közös hálózat része legyek, beleolvadjak. Ez a szándék,  a belső fókusz elég hogy tisztábban érezzem a valóságot, a közös egység hitelességét.

A mi világunkban, megfigyelhetjük a globális inter-konnekció következményeit, hasonló gondolatokat és különféle embereknek különböző helyeken megjelenő jelenségeket. Ez mind következmény: a “jéghegy csúcsa”. Mélyebben a minket összekötő vas erejű társulás működik.

Ezt  a társulást kell feltárnunk. A szándék elég. A többi feltárul: az akaratokban s vágyakban és a befelé, érzelmeink felé  vezető feltárulásokban.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

64 queries in 0,127 seconds.