Dr. Michael Laitman

Egy új Teremtő minden egyes nap

Kérdés:

Amennyiben egy Kabbalista a valós spirituális világot érzékeli, hogy élhet át kétségeket, vagy akár hibákat?

Válaszom:

A spirituális világ nem egy élettelen sémába van beleillesztve melyet mi kész formában érzékelünk. Az eredeti adat (Resimó) megjelenik bennünk, és mi építjük ki attitűdünket, mely tele van adakozással azokkal szemben akik körülöttünk vannak: a csoporttal és a Teremtővel szemben. A megfelelő attitűd formálja meg a Felső Világot bennünk.

Ennél fogva nem szabad meglepődnünk azon, hogyha egy Kabbalista a spirituális világban kétségeket él át, különböző teóriákon, feltevéseken megy keresztül, mint az evilági tudósok, kutatók. Végül is pontosan ennek a tisztátlanságnak és azok megoldásának letisztításának köszönhető a fejlődésünk.

Én mindig kételkedem, és már tapasztalatból tudom, hogy jobban értem meg ma azt ami tegnap történt, amikor esetleg hibát követtem el. Végül is minden egyes szint csakis az a fölötti szinten érthető meg, mivel az abból született, és egy magasabb szint által van irányítva. Minden egyes nap a személy jobban megérti a Teremtőt, ahogy azt az egyik nagy Kabbalista mondta: “Minden egyes nap egy új Teremtőm van!”.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,617 seconds.