Dr. Michael Laitman

Újraélesztési szolgálat a világ számára

Kérdés:

Mi az a “belső terjesztés”?

Válaszom:

Belső terjesztés azt jelenti, hogy a mi belső körünkben, mi, azok akik a Teremtő megismerésére aspirálnak egy erőteljes összeolvadásban vagyunk. És mivel mi össze vagyunk fonódva más lelkekkel Ádám integrált rendszerén belül, a mi erős kötelékünk, összeolvadásunk elkezdi feléleszteni a többieket.

Ha egy bizonyos organizmusban vannak beteg részek, de a fő rendszer az egészséges, és jól működik, akkor ezeknek az egészséges rendszereknek köszönhetően a test képes meggyógyítani a problémás pontokat. Hasonlóan a Fény mely megjelenik bennünk egységünknek köszönhetően “kiömlik” a többiek felé, azokra az emberekre, akik nem lennének képesek azt maguktól megszerezni, és ők akkor elkezdik érzékelni, hogy létezik egy ilyen erő, mely elhozhatja a megváltást, kimenekülést.

Egyenlőre őket csak korporeális problémáik érdeklik, de ezek a problémák olyan mértékben növekszenek, hogy az emberiség nem képes megoldásokat találni az ökológiai katasztrófákra, terrorizmusra, kábítoszer használatra, depresszióra és válásokra. Mindezeket a problémákat a természet okozza, a Teremtő, és a személy nem fogja mindezekre a megoldásokat megtalálni a korporeális világ szintjén. Az emberiség tovább hanyatlik majd ameddig meg nem érti, hogy ez a lealacsonyodás megállíthatatlan.

Végül is a természetnek el kell vezetnie minket a “gonosz” felismeréséhez, ahogy az írva van: “Én megteremtettem a gonosz hajlamot, és megteremtettem a Tórát (Kabbalát) mint módszert annak korrigálására”. És amennyiben én nem ismerem fel a bennem levő “gonoszt” akkor nincs mit korrigálnom, és akkor nincs szükségem a Kabbalára mint a korrekció módszerére.

Ennél fogva bárki aki hasonló kérdéseket kérdez magától, az ösztönösen megtalál minket. Mi már olyan hatalmas felkészülést végeztünk, hogy meg van a lehetőségünk a Kabbala külső terjesztésére.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,139 seconds.