Dr. Michael Laitman

Kövesd a szívet

Egyrészről azt mondjuk hogy készen állunk a Kongresszusra, másrészről gondolhatjuk azt is hogy még nem állunk készen. Ez a helyes állapot. A Tóra beszél erről, amikor leírja a kimeneküléssel, Exodus-szal kapcsolatos felkészülést.

Az nem simán és kiszámíthatóan történik meg. Az egyiptomból való kivonulás az sietve történik, ahogy az emberek kitörnek a Vörös Tenger felé. A személy nem érti meg a mechanizmust amögött, hogy pontosan mi is történik, és ennek eredményeképpen mindaz csodának tűnik számára.

Amikor a Sínai hegy lábánál állunk azt mondjuk: “Mi megcselekedjük azt, majd meghalljuk azt!” Mintha pontosan tudnánk előre mit is kell tennünk. Az egyetlen dolog amire szüksége van, az hogy alapjaiban beleegyezzünk: mi hajlandóak vagyunk minden rendelkezésre álló erőnket beleadni, amennyiben mi képesek vagyunk megérteni a Felső Világ követelményeit amíg még az alsó világban létezünk. Ez az erőfeszítés nyitja meg a kapukat számunkra.

Az értelem az tehetetlen itt. Teljesen mindegy mennyire válunk bölcsebbé, megpróbálva kitalálni és megérteni még több dolgot annak érdekében, hogy helyesebben és pontosabban reagáljunk, ez nem segít. Nekünk egy egyszerű belső apirációra van szükségünk azzal kapcsolatban hogy eggyé váljunk, és ezzel válljunk azonossá a Teremtőhöz, az adakozás és szeretet általános erejéhez. Csak a szívünk képes megérteni hogy ez a megváltásunk.

Én remélem, hogy mi egy spirituális áttörés határán állunk, mely még soha nem történt meg az emberiség történelmében. Próbáljuk meg, és sikeresek leszünk!

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,614 seconds.