Dr. Michael Laitman

A legfontosabb, hogy legyél együtt velünk!

Kérdés:

Hirtelen megtudtam, hogy legtöbb barátom a Kongresszus alatt Dnyepropetrovszk-ban lesz. Én helyi városunkban maradok két kezdő tanulóval. Hány embernek kell együtt lennie annak érdekében, hogylétrehozza azt az érdekes helyzetet amit a Rav leír oly nagy optimizmussal?

Válaszom:

Két embernek.

Kérdés folytatva:

Számít a mennyiség?

Válaszom:

A minőség fontosabb.

Kérdés folytatva:

Természetesen mi mindent megteszünk, hogy kapcsolódjunk a központi Kongresszushoz Izraelben. Miután megbeszéltük baráraimmal, mindannyiunknak tetszett a következő ötlet: Azáltal hogy mindannyian egy bizonyos előre meghatározott dologra koncentráljuk párhuzamosan gondolatainkat, mi valamilyen külső. fizikai eseményt akarunk okozni mely nem kapcsolódik hozzánk semmilyen formában. Másszóval – egy csodát akarunk létrehozni.

Ennek a csodának az lenne a célja, hogy biztosak legyünk abban, hogy mi valóban párhuzamosan ugyanarra a dologra gondolunk, és nyilvánvalóan így nagyobb erőt adhatunk egységünknek. Kaphatunk valamilyen tanácsot ezzel kapcsolatban? Milyen külső hatást válasszunk, hogy az ne ütközzön túl közvetlenül a megszerzés iránti vággyal?

Határozott tanácsom:

Gyűljetek össze, kövessétek a kongresszust, kövessetek, ismételjetek meg mindent amit mi csinálunk, gondolkodjatok közösen velünk, egyetek közösen velünk, mintha közöttünk lennétek minden tekintetben, testben és lélekben (vagy még inkább mintha test nélkül lennétek velünk együtt), de a legfontosabb hogy legyetek velünk együtt gondolatban.

Ez az egyetlen módja annak, hogy megnöveljük vágyunkat a többeik segítségével, és választ kapjunk az Ohr Makif-tól (Körbevevő Fénytől). Más gyakorlatok, mint meditáció, csak pszichológiai hatást érnek el ennek a világnak a szintjén, és nem képes minket sehova máshova elvinni. Sok szerencsét!

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,133 seconds.