Dr. Michael Laitman

Mindenki fontos

Kérdés:

Amennyiben különböző országból származó barátok egyesülnének az Interneten keresztül, képesek lennének ők ugyanazt az erőt generálni, melyet a Kongresszuson való fizikai résztvétellel hoztak volna létre?

Válaszom:

Természetesen. Mi olyan erőkről beszélünk, melyek nagyon fontosak számunkra. Mi még nem értjük, hogy a spirituális világban az erő a minőségből, és nem a mennyiségből származik.

Ilyen sok országnak és nemzetnek a képviselői egy teljes palettát (Babilont) hoznak létre. Ők különbözőek, és ez a különbözőség, a felette levő kapcsolattal együtt a mi korrekciónk elérése. A különbözőséget Ádám lelkének a törése okozta, melyet Noé özönvíze és Babilon tornya követett, vagy azok a szátválások, melyek fölött mi most egyesülünk.

Minden egyes személy a teljes egész egy részét reprezentálja, mely különbözik mindenki mástól. Azáltal, hogy összeragasztjuk ezeket a részeket egymással, mi korrigáljuk a törést, a Teremtő “Én megteremtettem a gonosz hajlamot” munkáját a Fénnyel. Ezért van az, hogy az összes barát virtuális résztvétele ilyen fontos számunkra. Semmilyen körülmények között nem szabad, hogy ők elhagyjanak minket, és fontos, hogy velünk együtt legyenek az egész kongresszus ideje alatt.

Az egy helyen összegyűlö barátok száma nem számít: az lehet kétszázezer, vagy két ember, vagy egyéni tanulók a világ minden részéről. A spirituális világban a mennyiség nem számít csakis mindenkinek az egyénisége.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,824 seconds.