Dr. Michael Laitman

Minden siker a Teremtőtől ered

Csodás lehetőség nyílik előttünk. Most már látjuk, egyik Gyűlésről a másikra, hogy mind teljesen különböző. Ma különleges állapotot értünk el s Felső segítséget kaptunk.

Ahogy megalakult  a csoport, rendszeresen megfigyelhettük, hogy halad a teremtő és hogy védelmez. NAponta, évente egyre jobban haladunk. Vajon a saját erőnkből ilyen világszinten elérhettünk volna bármit, miközben sosem tudjuk előre, mi a következő lépés?

A történelem folyamán senki sem tette azt, amit mi teszünk. Senki nem próbálkozott azokkal a javításokkal, amit mi akarunk elvégezni. Annyi segítséget kapunk fentről, hogy ez mindig meglep: miáltal érdemeltünk ki ilyen kivételes kezelést?

Hatalmas szellemiségi javításokat hajthatunk végre, anyagi szinten is hatalmas gyűléseink vannak, ezrekkel a résztvevők közt, saját tévéműsorunk van tolmácsokkal, a médiában terjesztünk, soknyelvű oktatási programunk van.

A Teremtő készít fel minket. Minden, amit elértünk, Tőle jön. ÉS most segít ebben a Gyűlésben, amiben “vendéglátók” vagyunk, hogy feltárjuk Őt. Reméljük, kiérdemeljük és megszűnik a rejtekezése és feltárul előttünk.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,684 seconds.