Dr. Michael Laitman

A szeretet meleg hulláma

Küldve:

Sok újonnan érkező említi, hogy a második napon, nincs erejük, vagy nincs vágyuk a Konvencióra újra eljönni. Azonban amikor megérkeznek, azt érzik, hogy a szeretet meleg hulláma hirtelen elborítja őket. Mi történik velük?

Válasz:

Ez az, úgynevezett „megédesítés” ami akkor is felbukkan, ha nem értük még el a telesség állapotát. Tény, hogy mindegyik vonal három vonalat tartalmaz. Habár csak a balvonalat fedezzük fel, ennek van jobb, bal, és középső vonala is. Ez az, ami végig söpör rajtuk. Más szavakkal, a második napján a Konvenciónak láthatjuk a jobb oldal feltárását, a balvonalban.

Kérdés:

Néhány ember azt mondta nekem, hogy valami különlegeset éreztek, a Konvenció harmadik napján. Nem tudják, mi az, de teljesen megváltoztatta az esemény belső érzékelését bennünk.

Válasz:

Így van. Habár a középső vonal a balvonalhoz tartozik, annak a ténynek az ellenére, hogy még nincs beteljesedett feltátásunk, ez a vonal elhozott nekünk, egy bizonyos illuminációt Felülről. Ezért érezte ezt több ember.

Azonban nem szabad túlbecsülni, ami történt; ez mindössze egy nagyon kicsi illumináció volt. Együtt, a mi belső csoportunkkal, a rengeteg új emberrel, akik részt vettek a Konvención, ez egy kicsit nehéz volt. Mindazonáltal, elértünk egy nagyon szignifikáns változást a fejlődési utunkban. Ez mellesleg, egy pillanatnyi belépés volt “Jacob létrájához,” bár csak annak bal oldalára..

Mindezek után el kell érkeznünk a gonosz felismeréséhez, fel kell ismernünk, hogy képtelenek vagyunk elérni a spiritualitást a saját, magunkra irányuló vágyunkban, ami ellene van a természetünknek, és mostantól képesek vagyunk egy teljesen más koncepciót alkalmazni.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,129 seconds.