Dr. Michael Laitman

A pont mely Teremtővé válik

Kérdés:

Hogyha Nincsen más a Teremtőn kívül, és én nem létezem, akkor hogyan kérhetem a Teremtőtől azt hogy olyanná váljak, mint Ő?

Válaszom:

Mi pontosan azért kérjük, hogy olyanná váljunk mint a Teremtő, mivel mi nem létezünk, és minden csak Ő maga. Ennek eredményeképpen mi ugyancsak felfedezzük majd a mi “énünk” pontját. Mi csak egyetlen független ponttal rendelkezünk, a szívben található pont, melyet Ő adott nekünk, hogy mi elkezdjük függetlenségünk építését azzal.

A mi függetlenségünk pontosan abból áll, hogy a Teremtőtől azt kérjük, hogy Ő tegyen minket hasonlóvá magához. Amikor mi elkezdünk kérni, elkezdjük követelni hogy Őhozzá hasonlóvá váljunk, hogy az Ő erejével rendelkezzünk, akkor mindaz amit megkapunk Tőle, az a mi számlánkra íródik. Végül is mi gyűjtöttük be ezt a vágyat és valósítottuk azt meg. Ez lesz a mi “énünk”. És az összes korporelis vágyaink és tulajdonságaink nem számítanak egyátalán, mintha azok nem is léteznének.

Kérdés folytatva:

De annak érdekében, hogy a Felső Erő segítségét kérjem, nekem tudnom kell ki is Ő. Hogyan építem fel a Teremtő képmását, amelyhez fordulnom kell, magamon belül?

Válaszom:

A Teremtő képmása a kérdéseinkkel, követeléseinkkel és ellentmondásainkkal épül fel. Ez a forma ellentétes a Teremtővel, és az Ő képmása azon belül jelenik meg fokozatosan.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,639 seconds.