Dr. Michael Laitman

Megtanulni használni a fáraót

Kérdés:

Nagyon keményen megpróbáltam átlépni a Machsomot (a spiritualitástól elválasztó határvonalat), de a fáraó mindig győz. Egy bizonyos ponton, elvesztem a hitem, és a csoporttal való kapcsolatom megszokássá válik, nem valódi törekvésként működik. Ez bosszant engem. Mit kell most tennem? Kérjem meg a fáraót, hogy hagyjon elmenni a Teremtő irányába?

Válasz:

Nem, önnek ütnie kell őt. A fáraó gyűlöli önt, és nem fogja elengedni, hogy a Teremtőhöz menjen. Kettőjük közé áll.

Meg kell értenie, hogy a Teremtő maga helyezte el a fáraót ön elé. Egy helyes és erős vágy kifejlődése érdekében önben; elhelyezett, egy speciális nehézséget az ön útjában. Ez a nehézség, az ön egoizmusa, a fáraó maga, az ön szobrát formázza, egy új típusú törekvést önt formába, új és hatalmas törekvést a spirituális világ felé, önből kiindulva. Ha nem a fáraónak teszi ezt meg, akkor másnak nem kezdené le a spirituális világ keresését. Ön anyagi dolgokra vágyna csak, feltételezve, hogy ez a spiritualitás.

Azonban a fáraó kiegyenlíti ezt a diszharmóniát. Ön nyomást gyakorol rá, a fáraó akkor lélegzethez juttatja önt, aztán ez folyik újra és újra. Ezek miatt az ütések miatt, a fáraó formálja az ön vágyainak göröngyösségét, az adakozás vágya irányában. (Tzura Melubeshet Be Homer).

Ennek eredményeképpen, ön olyan lesz, mint egy kulcs, ami pontosan a zárba illik, és ezzel kinyitja az ajtót. Ezért mondva van: “A fáraó felhívja Izrael Fiait (azokat, akik a Teremtő irányába törekednek) hogy kerüljenek közelebb, a Teremtőhöz.”

Azt gondoljuk, hogy van a természetben helytelen, rossz erő, valójában, nem így van. Amikor az adakozás elkezd működni bennem, feltárom, hogy nincs gonosz, és hogy minden negatív faktor belőlem öntött formába, az adakozás vágya. Ezek mindannyian Felülről lettek, a segítségemre küldve. Amint elfogadom az adakozás formáját, nem lesz több okuk arra, hogy nyomás alá helyezzenek engem.

Csak arra van szükségünk, hogy megértsük, hogyan működnek ezek az erők. A gyorsabb tetteink, hamarabb hozzák el az új forma megszerzését, és az meg fog születni.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,633 seconds.