Dr. Michael Laitman

Friss vér kell a szellemiségi embriónak

Kérdés:

Családtag vagy más szeretett lény szívében feltáruló szívpontot kérhetek?

A válasz:

Olyan a fejlődésünk, mint az embrióé a mama hasában. Minden  rész a maga ritmusában és  sorrendjében alakul ki. Nem értjük, miért így történik, de ahogy tanulmányozzuk a Szefirákat és a három vonalat  –   KaHaBHaGaT, s NHY – egyre világosabb lesz ez a fejlődés (ld. a részleteket a  Tíz Szefira Tanában, a  11. s  12. részben).

Individuális fejlődésünk az egyéni gyökerünktől függ a lélek szintjén, erről nem beszélhetek. A gyerekem vagy az unokám esetleg nagy ívben elkerüli a Kabbalát, vagy közömbös lesz neki a szellemiség, miközben valaki ráébred Alaszkában, hogy nem tud a Kabbala nélkül élni.

Ez a lélek fejlődésétől függ, hogy hol tart. Ezért nem kérhetem a Teremtőtől imában, hogy a közös “+embrió” fejlődési sorrendjén változtasson. A fő célunk a Társakkal való egység elérése!

Ezen keresztül öntünk friss és erős vérfolyamot a fejlődő közös foetuszba. A közös fejlődést kell siettetnünk, s mindenki gyorsabban alakul majd a maga sorrendjében. Tehát a fejlődésünket így kell siettetni a közös fejlődésünk sürgetésével.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 0,933 seconds.