Dr. Michael Laitman

Könyebben fog menni

A legutóbbi Konvención felismertem, hogy nem tudok egyesülni másokkal vagy semlegesíteni magamat sőt, még csak arra sem vagyok képes, hogy közel kerüljek valakihez! Tehát, mit kellene tennem, ha ilyen a természetem?

Ezért van egy eszköz, amit Felső Fénynek nevezünk. Ez a Fény, a csoporton belülre van befoglalva, de el van rejtve előlünk, nem látjuk. Ez az adakozás minőségének, a Teremtőnek a feltárási helye is. Tehát, hogyan tudjuk magunkra vonni ezt a befolyást?

Ha valaki az igaz, valódi, elsődleges forrásokat kezdi tanulmányozni a csoportban: A Zohár Könyvét vagy   Tamud Eser Sefirot, akkor ez biztosítja a Fény bevonzását és a belülről való felébresztését. Miért? Mert amikor olvassa ezeket a könyveket, a belső állapotokról olvas, és így közelebb hozza, felébreszti, és magára vonzza őket.

Felébreszti ennek az elrejtett, belső világnak a befolyását önmagára, ami ragyogni fog a személyre. Ez fokozatosan, korrigálja, biztosítja a másokhoz való kapcsolatot, és akkor a gyűlölet, idegenkedés, és szeparáció eltűnik. A személy elkezdi megérteni az egység fontosságát, és vágyni kezd a megjelenésére.

Ha elképzeljük az egység szintjeit egy skála formájában (0-tól 125szintig) akkor ez azt jelenti, el kell mozdulnunk a zéró pontból az egyik skálapontba. Ez alapvető!

A konvención éreztük, a zéró pontnak ezt a szintjét, a tényt, hogy képtelen vagyunk belépni az egymással való egyesülésbe. Most van egy cél előttünk – igényelni a Reformáló Fényt a tanulás ás a helyes szándék segítségével.

Abban a pillanatban, amikor a személy eléri az egység első szintjét, „az eljövendő világ fiává válik” (Ben Olam HaBa). Megérti és érzi, mi ez. Alig hogy elkezdi az útját ekörül, már megkapja az első benyomást a spirituális világról.

Mindezek után, a dolgok egyszerűbben fognak jönni. A legfontosabb dolog, az első fordulat! Az összes többi szint nagyszerűbb és nagyszerűbb lesz. Természetesen a különbség a szintek között nagy, és kolosszális lehet. De semmi nem hasonlítható az első szintre való belépéshez. Azért, mert amikor az történik, szó szerint átlépünk a mi világunkból a spirituális világba. Ez egy alapvető áttörés.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,637 seconds.