Dr. Michael Laitman

Húzni a kezemet a boldogság felé

Kérdés:

Van eljárás a kabbalában, ami képessé teszi a személyt a szenvedés útjáról a jóság és a kedvesség útjára átváltani, ebben az életében?

Válasz:

Igen, ez az eljárás létezik. A csoporton, a környezeten, a barátokon és a kölcsönös garancián át, a személy képes speciális feltételeket teremteni, ahol a környezet, és nem a szenvedés tolja a cél irányába, egy óvatos, szeretet teljes és csodálatos módon. A személy kiválthatja azokat az ütéseket, melyeket hátulról kap, és amiket folyamatosan a Teremtő küld neki, és amin keresztül olyan módon helyezi nyomás alá, mint egy szamarat, amit egy hegyes pálcával ösztökélnek.

Ahelyett, hogy a szamár hajcsár hátulról ösztökélje, ami egy speciális angyal Felülről,  aki szúrkálja a kapni akarás vágyát a személyben, a személy „szamara” (“Hamor” héberül, amely a “Homer” anyag szóból ered) maga hajtja előre magát, akkor a személy kap egy jó angyalt, ami előre vezeti és mutatja is az utat is.

Ez, az angyal „a csoport ereje,” és a személy az egyetlen, aki felépítheti ezt. Az egyetlen módja, a jó úton való lefelé haladásnak, problémák, szenvedés, betegség, és háborúk nélkül, csak egy megfelelő környezeten keresztül vezet, amely húzza előre, ahogy egy felnőtt húzza a gyermeket kézen fogva, függetlenül attól, hogy az akarja ezt, vagy sem.

A személy tudja, hogy nincs választása és rohannia kell, hogy megmentse magát a cunami, vagy a fáraó, hadserege elől, amelyek követik őt. A csoport húzza, a Pontosan ezért van szükség a csoportra, hogy ezen a módon lehessen dolgozni.

Ezért, a személynek csatlakoznia kell a környezethez, és kérnie kell, hogy bármit, amit csak akar a környezet, tegyen meg vele, olyan hosszú ideig, ameddig csak közöttük van. Kész vagyok bármire, megkötözhetik a kezem, és a lábam, én fizetek ezért. Minden megteszek a csoportért! Senki nem tud engem a cél felé vinni, vagy húzni, a mellettük lévő erőn kívül.

Ha én nem ezt tenném értük, akkor a növekvő ütések érnének utol hátulról, mivel a Teremtő nem adja fel a tervét. Ez az egyetlen módja, hogy megóvjam magam az ütésektől. A természet nem köt kompromisszumot.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,131 seconds.