Dr. Michael Laitman

Univerzális lélek-nyelv

Kérdés:

Hogyan hangolódjunk át miközben a szellemiségi világ fizikáját tanuljuk a  Beit Shaar Ha Kavanot(Szándék-kapuk) s a  TESz (Tíz Szefira tana) tanulása közben?

A válasz:

Mindig az a fő feladat, hogy hasonuljak a Teremtőhöz, felmenve Hozzá az önzetlenségbe. tehát az ő viselkedését kell utánoznom: ha a társakat Jó és Jótevőként kezeli, akkor nekem is így kell viszonyulnom hozzájuk.

Ezért a társakhoz való viszonyomat kell gondoznom, hogy egységre és szeretetre vezessen. Ha ezt a helyzetet elérem, s úgy bánok velük, ahogy a  teremtő, akkor ebben érezni kezdem a teremtőt. Végülis az alak-azonosság elve szerint közeledünk Hozzá, s mi egymást érezzük. Így tudok rátapadni. Csak ezen kell töprengenünk.

Az elég, ha belenézünk egy autentikus forrásba, nem kell érteni se a nyelvet, az lényegtelen, ha értenéd, akkor sem értenéd, amit mond.

Csak arra kell gondolni, hogy most kapod az orvosságot, ami meggyógyít! Egy plusz érzéket tár fel benned, s akkor megérted az adó szellem világát szavak nélkül, hisz ez kifejezhetetlen szavakban. Nem kellenek szavak az érzéshez. Csak ahhoz kell a szó, hogy másnak is elmondd, de az érzéshez nem kell szó.

Meg kell várni, míg szavak nélkül feltárul bennünk a szellemi érzés. Ez a Kabbala valódi tudománya: segít ezt az érzékelést megkapni!

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,617 seconds.