Dr. Michael Laitman

Használati utasítás: Hogyan kapjuk vissza az örömet?

A válasz:

mert a mondén civil életből kerültetek a csoportba. Onnan, ahol a kaja, szex, család, pénz, tisztelet, hatalom, s tudás az “örömök”. Itt viszont egy olyan cél előtt állsz, amit nem érsz el és olyan emberekkel, akiket nem te választottál.

A külvilágban te döntöd el, kivel töltöd a szabadidődet, de itt a társaid arcát látod. Nézdd, te elhívnád őket magad köré? De nincs választásod. Nincs haszna sem. Se okod nincs rá, se módod nincs, hogy a külvilágban érezhető vígságot átérezd itt is.

Tehát a véleményedet kell megváltoztatnod. Miért vagyok itt? Mire kellenek nekem ezek az emberek? Hogy találok beteljesülést? Mi a cél? Mennyire fontos? Ha ezeket a kérdéseket és rájuk a válaszokat helyesen rendezed el magadban, akkor feltétlenül kitörő örömöt érzel, annyira boldog leszel, hogy máris a hetedik mennyországban vagy.

Hiszen csak akkor vagy jó helyen, ha a megfelelő emberek vesznek körül, vagyis olyanok, akikkel közös a célod, amely egyedül nem elérhető. Mind miattad vannak itt. Csak azon fáradoznak, hogy te a teljességet elérhesd velük.

HA így nézel rájuk, egyszer csak megszereted őket. Fontosak lesznek, közelieknek érzed őket majd, kedveseknek, és már a cél sem olyan távoli. Ha társulunk, köztünk megjelenik, megtaláljuk.Nem egy távoli galaxisban lakik, hanem itt van, a minket elválasztó válaszfalakban, amelyeket le kell rombolnunk majd.

A cél, hogy feltárjuk a bennünk lévő öröm-fényt, de amíg lukak vannak a hálón, nem tud befolyni. A szétszakadt szálak miatt a szellemi áramlat nem indulhat be. Zárdd be az áramkört; hadd ragyogjon. Minden készen áll, ha helyesen szemléled az eseményeket, mindenképp örömre bukkansz.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,129 seconds.