Dr. Michael Laitman

Az összes világokon keresztül bármilyen határok nélkül

Kérdés:

Azáltal, hogy más emberek vágyait magamhoz csatolom, kiterjesztem magamat belül, de én még mindig nem érzem mi is történik bennem. Létezik bármely pontja a létezésnek, amikor én valóban érzékelem mi is történik rajtam kívül?

Válaszom:

Természetesen! Sőt mi több, sokkal inkább érzed majd azt, mint ahogy most érzed magad ebben a világban. Képzeld el hogy láthatod mi is történik több ezer kilóméternyi távolságra tőled, ugyanúgy ahogy most azt látod, ami egy méterre van. Nincs különbség, és nincsenek távolságok!

Ahogy most egy tárgyat látsz külső formájában, képes leszel azon keresztül látni, látva mindazt ami azon belül történik, valamint annak okait és következményeit. Ezt hívjuk megértésnek, elérésnek. A spiritualitásban semmi nincs behatárolva tér vagy az elérés mélysége által. Az általunk megfigyelt jelenségek okai és következményei nincsenek elrejtve tőlünk, mi látjuk azokat teljes dimenziójukban és összes tulajdonságaikkal.

Ezért hívjuk ezt megértésnek, elérésnek, amely a végső és lehető legnagyobb érzékelés és megértés. Lehetetlen ezt bármihez is hasonlítani világunkban mivel a mi világunkban mi nem rendelkezünk eléréssel, a megértés legmagasabb fokával, hanem mi csak magunkon belülre tekintünk.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,130 seconds.