Dr. Michael Laitman

A saját magad megváltoztatásával megváltoztatod a valóságot

A szívben található pont, melynek nincs formája vagy iránya hasonló a spirituális őssejthez, amelyből én képes vagyok magamat szabadon felépíteni. A kötél vége az, mely nekem a végső állapotból le lett dobva, amit el kell érnem. Arra alapozva én képes vagyok minden mást a körül megépíteni, szabad választásomat felhasználva.

A teljes valóság fel van osztva magamra és az engem körbevevő világra. és ha én tudom hogy használjam fel a külső valóságot megfelelő módon, képes vagyok magamat megváltoztatni, ezáltal megvalósítva szabad választásomat. A szabadságom kizárólag abban a képességemben rejlik, hogy magamat válzotassam meg, nem pedig a világot! A világ nem más, mint az én vágyaim lenyomata.

Nekem csak azt kell tudnom hogyan korrigáljam saját tulajdonságaimat, hogyan változtassam meg a bennem rejlő kezdeti természetes tulajdonságokat. Hogy ezt megtehessem, megkaptam egy Kli-t (eszközt), egy emelőt, a “darút” melyet felhasználhatok arra, hogy magamat fejjel lefelé átfordítsam és felemeljem! Akkor az egész valóság megváltozik majd. Én látom, hogy minden megváltozott most, mintha egy új világra születtem volna.

Szóval én a valóság képét változtatom meg, vagy a valóságot magát? Én a valóságot változtatom meg! Végül is a valóság az, ami az érzékeimben található.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,631 seconds.