Dr. Michael Laitman

Munka a spirituális hálózatban

Kérdés:

Mit lehet tenni, ha a Zohár olvasása közben a szándék elgyengül, mivel az értelem állandóan megpróbálja megérteni a szöveg tartalmát?

Válaszom:

Nem szabad hogy odafigyeljünk arra. A szándéknak egyre erősebbé kell válnia a lecke alatt, mivel a barátoknak együttesen arra kellene gondolniuk. És ha mindannyian megtartják a szándékot, akkor nem lehetséges hogy valaki kiessen abból.

Itt mi valóban a közöttünk levő spirituális kommunikációs hálozathoz csatlakozunk, nem pedig egy materiálishoz. Amennyiben én megtartom a szándékot, én magamat ahhoz kötöm, hogy “Izrael (azok akik egyenesen a Teremtő felé irányulnak), a Tóra (a Fény), és a Teremtő az egy”, szóval én, a Teremtő és a csoport egy egésszé válik és felfedi a Fényt mely kitölti a teljes valóságot. Amennyiben mindannyian arra igyekszünk, hogy átéljük ezt a feltételt, és a Zohár Könyve olvasásának köszönhetően a Fénynek ezt fel kell fednie számunkra, akkor ez a szándék még erősebben fog “lángolni” bennünk. De ha én úgy érzem, hogy a szándékom gyengébbé válik, abban én a többiektől függök 1OO %-ban.

Ebben a tekintetben mi valóban a spirituális hálózaton belül dolgozunk. Ennél fogva mi belépünk a spirituális világba, és azon belül legjobb képességünknek megfelelően cselekszünk hogy megtartsuk a szándékot, és “Izraelt a Tórát és a Teremtőt” összekapcsoljuk.

Mi már most így cselekszünk a spirituális világban, és ezt csak fel kell fedezzük saját magunknak. Ennél fogva mi követeljük a Fénytől, hogy ezt felfedje számunkra.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,133 seconds.