Dr. Michael Laitman

A Teremtő felfedezésének helye (Makom)

Kérdés:

Igen, előfordul, hogy a gyűlés alatt haragot érzünk társaink irányába, hogyan lehet mégis fenntartani az egység szándékát?

A válasz:

Fő, hogy tudjunk erről az érzésről magunkban. És lássuk az egész képet helyesen: én és a Kreátor ellentétes póluson vagyunk, s köztünk van a csoport, a társakkal. Amilyen a viszonyom a csoporthoz, a társakhoz, olyan  a Kreátorhoz, az Adóhoz is a viszonyom. Mert a csoport, a társ a hely (Makom), ahol a felső Világ és Ő maga feltárul.

tehát a társakkal való egyesülés érdekében igenis kritizálhatom a társakat: nem eléggé egyesítjük az erőfeszítésünket. Másrészt: honnan tudom, hogy nem csak az egóm iszapja fröcskölődik a társakra?

A visszajelzésükből tudhatom, hogy miként tudják a szememben a Cél (az adás) fontosságának szándékát emelni. És ha megkapom tőlük e Cél (az adás) fontosságát, akkor a társakhoz fordulhatok, hogy megjelenjen a javító átölelő Fény (Ohr Makif) közöttünk.

(group: csoport) place: hely (Creator: teremtő) I=én
A felső adó Fény hatására változások történnek bennem és újra a társak felé fordulok, hogy közöttük feltárjam a Kreátort. Ez az elemzésem kezdő-körének a vége. Aztán egy kövekező szellemiségi gén (Resimo (lenyomat) ébred föl s új kör indul el.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

67 queries in 0,624 seconds.