Dr. Michael Laitman

Létrehozunk egy új közös tengelyt

Egyénenként fel kell tárnunk az evilágban az érzékelésünk számára a  Kreátor -t, hogy érezzük és értsük Őt. Az elérés is az érzékelésünkben van, annak legmélyebb szintje.

Minden érzékszervem (érzések, értelem, szív) megtelik majd a szellemiség feltárásával. Minden kétség, ellentmondás és múltbeli kérdés feloldódik, s a teljes és beteljesítő megértéshez érek el. A Teremtő által teremtett teljes örömkapóvágy  kifejlődött és teljesen kitöltődött.

De ha valaki nem vágyik erre, az folytassa nyugodtan a mindennapi életét. Szívem mélyéből kívánok neki szerencsét hozzá. Azonban, ha elégedetlen az életével ezen  a szinten, ha tudni akarja, miért él, mi az élete értelme, akkor fel kell tárnia a gyökerét, az élet forrását s ehhez szüksége lehet a Kabbalah bölcsességére. Ha nem elégítik ki a vallások, a különféle “spiritualista” válaszok, hobbik, drogok, akkor üres marad és szüksége van az élet értelmének felfedezésére.

Sok természeti jelenség van, amihez különleges eszközökre van szükség: teleszkópra, mikroszkópra. de mindig lesz, amit nem tudunk felfedezni, mert a természet összetettebb az embernél.

Nem egyszerűen nagyobb a kiterjedése, hiszen akkor lokátorokkal kikutathatnánk. A természet tele van olyan jelenségekkel, amik nem láthatóak, mert nekem csak három tengelyem van, az agyam felépítése szerint.

Mégis, megjelenik bennem egy pont, ami szerint a jelenlegi tudásunk nem elégséges. A hagyományos tudomány nem elégít ki. Ez a pont egy másik dimenzióból ered.

Ebben nem a szokásos három tengely vezérel, az idő, a mozgás és az idő; hanem valami teljesen más. Nem további tér-tengelyek préselődéséről van szó. Hanem az evilági léttől teljesen eltérő realitás ez.

És ha ezt a felső valóságot kutatom, akkor nem vagyok tudós? Dehogynem, sőt!

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,645 seconds.