Dr. Michael Laitman

Álomba zuhanás és felébredés között

Kérdés:

A tanulás alatt, amennyiben én erős fájdalmat érzek egy sérülés miatt hogyan koncentráljak szándékomra fájdalmam helyett?

Válaszom:

Mi megértjük, hogy egy bizonyos folyamaton megyünk keresztül. Ahogy mi haladunk tovább ebben a folyamatban, maximális képességeinknek megfelelően, mi magunkra vonjuk a Reformáló Fényt. Ennek a Fénynek a hatása határoz meg mindent számunkra.

Ez a cselekedet függ az általános rendszertől, mely magában tartalmazza a lelkeket melyek már kiérdelemték a felfedezést, a lelkeket melyek még mély álomba zuhanva vannak, és azokat a lelkeket melyek már a felébredés útján járnak. Mi az alvók és az általános rendszerben aktívan a többiek segítsége érdekében mindent megtevő dolgozók között vagyunk. A Kabbalisták tanácsainak segítségével mi megpróbáljuk megérteni hogyan ébredhetünk fel, hogy átlépjünk az alvó állapotból a felfedés állapotába, a valódi cselekedtbe amilyen gyorsan csak lehet.

Mi megkaptuk ennek lehetőségét a csoportban, a tanárral és az eredeti forrásokkal. Mi támogatva vagyunk a spirituális világban található lelkek által, akik arra vágynak hogy segíthessenek minket, ahogy felnőttek segítik a gyermekeket. Mindössze erőfeszítésünkre van szükség.

Most valóban tisztáznunk kell pontosan mi is függ tőlünk, hogy mi ne szórjuk szét csekély erőnket, és ne csak összezavarjuk magunkat. Valóban ha a személy nem tudja mit tegyen, jobb ha csak egy helyben ül és nem tesz semmit. Ha cselekszik, akkor precízen azt kell tennie amit elvárnak tőle. Végül is a világ tele van bolondságokkal, és túlzásokkal, és ha mi hozzáadjuk a magunk részét, mi egyszerűen eltemetjük magunkat haszontalan cselekedetek alatt, és messzire elkerülünk az útról.

A legerősebb eszköze az előrehaladásnak a Fény. Annak behatása, minden csepp erőfeszítésünk által magunkra vonzva, beteljesít minden egyes lépést melyet a korrekció irányában teszünk. Ennél fogva minden egyes állapotban, először is és mindenek felett a Fény hatását kell lássuk.

Ahogy megértettük és elfogadtuk hogy a Fény áll minden mögött, hálásnak kell lennünk ezért és fel kell ismerjük hogy állapotunk optimális előrehaladásunk céljára. Alapszabályként el kell fogadjuk, hogy minden egyes állapot helyes, amennyiben én felfogom, hogy az Felülről jön. Ez elég egyenlőre, már van egy kapcsolatom az okkal, melynek köszönhetően én képes vagyok felébredni a független cselekedetre.

Ez a cselekedet abban rejlik, hogy én hálás vagyok azért ami történik, legyen az akár pozitív vagy negatív, és jelenlegi állapotomból kiindulva én megpróbálok egységet elérni, és a Teremtő felfedését, mely Teremtő az adakozás tulajdonsága. Amennyiben a személy a továbbiakban már nincs mély álomba merülve, és képes állapotát tudatosan a Fénnyel, a Teremtővel és a csoporttal összekötni, függetlenül attól mit is érez, az már egy jó dolog.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.