Dr. Michael Laitman

Kijavítani a lelkemet!

Kérdés:

Mit tehetünk, hogy kényszeríthessük a Felső Fényt, hogy felemeljen bennünket, az első spirituális szintre?

Válasz:

Erre csak egy válasz van: Meg kell próbálni fenntartani az ellenőrzést: Valóban a Felső Fény vagy annak forrása a teremtő felé fordultunk? Összekapcsoltunk minden faktort? Mert ha nem, akkor csak kóborolunk az úton; nem a helyes irányba fordultunk, és nem hoztuk el a törött edényét (Kli) a lelkünknek és mondjuk: “Kérlek, javítsd ki ezt nekem!”

Látszólag egy szivárgó edényt hoz a kovácshoz, és azt mondjuk: “Nézd, van egy luk ezen. Azt szeretném, ha megjavítanád.” Akkor, a kérésnek megfelelően, megnézi a lukat, és és befoltozza.

Ugyanez történik a spiritualitásban. A személynek el kell vinnie az edényt (vágy) a törés helyére, és elmondani, mit kellene tenni, mit jelent a számára korrigáltnak lenni. Akkor a Fény kizárólag ezt fogja megtörténté tenni.

A Fénynek végre kell ezt hajtania; ez maga a cselekedet. A személy feladata erre az akcióra irányuló szándék előkészítése. A Fény azonnal megragaszt, kijavít, vagy befoltoz. Ez csak a Fény által lehetséges. De minden más a személytől függ.

A magasabb spirituális fokozatokon a személynek kell a Klit elvinni, pontosan ismerve a mértékét a törésnek, és hogy milyen módon javítható ki. Ennél a pontnál kap egy példát a korrekcióra a Felsőtől; és egyet érthet ezzel részben, vagy egészében. Analizálja nem csak a szándékot, hanem a korrekció fajtáját is.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,613 seconds.