Dr. Michael Laitman

A szándék az a Visszavert Fény

Aki figyel a leckére és nem érti, annak még másoknál is inkább a szándékra kell fókuszálni. Ehelyt, a szándékban minden világos és nem kell semmit magyarázni; ezt az embernek magának kell tisztáznia…Azt, hogy mit is akar pontosan. HA a vágyad nem tűnik megfelelőnek a szellemiségben, a Felső Fény az befolyásolni fog a tanulás közben s fokozatosan átalakít megfelelőre. Fontos, hogy próbáld meg újra meg újra a szándékaidat tisztázni., elemezni.

Az erőfeszítés nem a tanulásba vagy a megértésbe kell áramoljon, hanem a szándékba: miért tanulok, mi célból, s mit akarok ettől? HA teljesen tévesek is a belső leltáraink, az se baj. HA aktiválod a szándékot, a Fény befolyásolja. A Fény nem érinti a vágyat, csak a szándékot (ami egós:  akkor is, ha vágyunk az altruistává alakulásra), mert világokon át érkezik fentről, s már egy szándékba öltözik: a Visszavert Fénybe.

Tehát a Felső erő Fényét kizárólag akkor kapjuk meg, ha a megszűrt vágyak szándékával Visszavert Fénnyé alakítjuk.

Nincs választásunk: minden a szándék aktiválásán, működtetésén múlik. Ha tévesek is, mint egy értetlen kisbabáé, az se baj. Fontos, hogy a felső fények legyen mit kijavítania!

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.