Dr. Michael Laitman

Egy kiáltás a sivatag-ban

Kérdés:
Mit jelent a MAN felemelése?
Válasz:
MAN az egy kérés arra hogy olyanná váljunk mint a Teremtő. Akkor történik amikor egy ember tehetetlenül érzi magát, mint ha egy sivatag kellős közepén lenne. Minden el van véve tőle, össze roskadt, és mások nem tudnak segíteni rajta. Megérti hogy nincsen semmi esélye arra hogy elérje a szeretetet meg az adományozást. Gyengének érzi magát, mint ha körül lenne véve oroszlánokkal, vágyokkal amik elnyelik őt. Az élete veszélyben van és nem tud kijutni ebböl az állapotbol hogy bejuthasson az adományozásba.
Az egész világ az embernek a lábainál hever, csak az adományozás meg a szeretet a barát vagy a Teremtő iránt hiányzik. Nem számit hogy milyen élvezetekkel tölti fel az egoját, ha a szeretetnek meg az adományozásnak a minősége nem áll ezek mögött akkor az ember elveszett a sivatagban. Ebben a sivatagban, az üres Egoban, az ember lelki vágyai olyan erőssé válnak hogy nincsen semmi választása mint hogy elkiáltsa magát, és ez a kiáltás eléri a célt.
hd

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,637 seconds.