Dr. Michael Laitman

A világ az ön röntgensugara

A csoporton belüli munka két síkon zajlik: 1. A csoport, a barátok, vagy a Teremtő (amely ugyanaz a dolog) nagyszerűsége. 2. A személy jelentéktelensége a csoporthoz, vagy a Teremtőhöz hasonlítva. Ha magamat ezen a módon orientálom, akkor megkapom a helyes vágyat, amely képesé tesz engem, a saját lenullázásomra, és a csoport részévé válásra.

A pillanatban, amikor tényleg a csoport részévé válok, mint egyetlen pontja, elkezdem érezni, hogy spirituális embrió vagyok, amely elmerül a Fényben, amely kitölti a csoportot.

A barátaim arcai, amik körülvesznek bennünket, nem nevezhetőek csoportnak. A csoport, a lelkek közös vágyának egyesülése egymással, amely egy teret biztosít nekem, ahol találkozom a Teremtővel. Ezzel a „hellyel” összefüggésben kell dolgoznom, mert én vagyok a vágy, az edény, és ez a hely is egy vágy, vagy edény, amivel dolgozom, annak érdekében, hogy részévé váljak, hozzá tapadjak, és kiterjesszem ezzel magam. Képes vagyok vele dolgozni, mert hasonló a természetünk!

Azonban, nem tudok a Teremtővel dolgozni, mivel ő a Fény. Ő az a minőség, amit feltárok a közös edényünkben (a „hely”) azon a fokozaton, amelyen belépek ide, és részt veszek benne. Most éppen úgy tűnik számomra ez a hely, mint ami különböző részecskékkel van tele (lelkek). De látom a valódi állapotot belül, és mindegyiket úgy szeretném látni, mint speciális lelkek és spirituális Partzufim egyetlen összekapcsolt hálózatát, mely egyetlen hatalmas vágy.

Korrigálnom kell a hozzáállásomat feléjük, annak érdekében, hogy korrigáltnak lássam őket, és ez jelenti a korrekciómat! A csoport a Végtelen Világ Malchutja. Nincs egyetlen személy sem ebben a világban, aki nem kapcsolódik másokhoz, és aki nem éri el a korrekció végét.

Azonban éppen most látok, az egy különböző világ, amit a korrigálatlan vízióm miatt látok így, ahogy írva van “Minden személy, a saját bűneinek mértéke szerint lesz elbírálva.” Amikor nagyobb inspirációt, és a fejlődéshez több energiát igénylek tőlük, a saját tükörképemhez fordulok a tükörben!

A Teremtő úgy rendezte el az egész világot, hogy szemtől szembe lássuk, azonban ezen a módon. Ez egy másolat rólam, amivel dolgozom. Azon a fokozaton, amennyire igénylem a csoport munkát, és egységet, az befolyásol engem, ugyanezen a módon megadott válaszában.  Lényegében magammal dolgozom, mintha egy tükör előtt állnék, és más arcot csinálnék magamnak!

Ennek a megvalósításának az érdekében, a Teremtő felosztotta az érzékelésemet rám, és minden másra, ami kívül van rajtam, tehát szeretném, h volna egy lehetőséget dolgozni a belső érzékelésen, majd pedig elérni azt. Különben soha nem lennék képes érezni őt. Még csak meg sem érteném, hogy valaki létezik rajtam kívül.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,125 seconds.