Dr. Michael Laitman

Csapás az Ön-elégültségre

Kérdés:

Hogy tapasztaljuk a “Zivug”-ot (spirituális párzás, társul itt a Fény és a Hordozó  Kli) a napi szellemiségi  munka során?

A válasz:

Zivug” a neve (párzás) a szűrőernyőn való egyesülésnek. Ha megszűrjük az egőt vele, azaz az öröm-kapást (vágyat), hogy beleolvadjunk az Adó Teremtőbe az adás érdekében, és van ellenállás a szűrőernyőnkben, akkor ezzel a párzás, a  “Zivug” létrejön és a neve “ütős-párzás” “Zivug de Hakaa” .

Tehát elutasítjuk, ellökjük a  Felső Fényt a kapni akarásunkból egy csapással, azaz nem akarunk közvetlenül részesülni belőle a magunk kielégítése céljából.  Hanem csak a felső Fénnyel való alaki azonosság szintjén vagyunk hajlandóak elfogadni, bármilyen éhesek vagyunk, sőt, éhezünk akár.

Ha felkészültél arra, hogy elutasítsd a rád váró örömeket a saját éhséged enyhítésére, és halandó vagy csak annyit elfogadni, ami az Adó (vendéglátó) számára örömet okoz: ezt hívják csapásnak.

Ezáltal nem a Gazdát, az Adót utasítod el, hanem csak az öncélúan csak önzőn akart örömöket. Közvetetten hajlandó vagy elfogadni, miután elemezted, hogy az Ő kedvéért fogadod el, hogy kölcsönösen az adás szinten találkozzatok.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.