Dr. Michael Laitman

Én mindenkinek az érdekében kérek beleértve magunkat

Kérdés:

Mit tegyünk a gyakorlatban annak érdekében hogy megakadályozzunk természeti csapásokat, mint mostani az észak-Izraeli tűzeket?

Válaszom:

Az egyetlen dolog melyre szükségünk van az a közös szándék, gondolataink egysége. Szükségünk van arra, hogy barátaink a világ minden részén arra gondoljanak, hogy egymással való egységünk segít majd minket a világban történő katasztrófák megszüntetésében, beleértve az a szörnyű tűzet is ami most Izraelben tört ki.

Bele kell foglaljuk egyéni kérelmünket a teljes világ közös kérelemben, és egyesülnünk kell a teljes világ összes szenvedésével. Ez az egyetlen módja annak ahogy ez működik: amennyiben mindenkire gondolunk, akkor legvégül “magunkat” is hozzátehetjük a listához – de saját magamat egyénileg nem! Ez az egyetlen dolog mely segíthet.

Lehetetlen a katasztrófák vagy válságok ellen a régi módszerekkel harcolni, amennyiben mi a Felső Fénnyel találjuk magunkat szemben, mely ellenünk működik. Mi még mindig nem látjuk, hogy a gazdasági válság hogyan tér majd vissza, bár az emberek megpróbálták azt kioltani minden lehetséges eszközzel. Valójában az sokkal nagyobb erővel fog majd kitörni mint korábban. És ugyanez történik majd minden mással. Mi nem vagyunk képesek megbirkózni ezekkel a problémákkal a szokásos módszerek felhasználásával. Mi csak arra vagyunk képesek hogy azokat átmenetileg elnyomjuk, de azok később jóval erősebben térnek vissza.

A korrekció csak azáltal történhet meg hogy szíveinket közelebb hozzuk egymáshoz, csakis egységünkön keresztül. A világnak globálissá kell válnia. A rajtunk Felülről munkálkodó Erő körbevesz minket, lezárva minket minden oldalról és egy egységes globális erőként megjelenve. Ennél fogva egyre jobban érezzük hogy az emberiség egy organizmussá válik, ahol mindenki össze van kapcsolódva mindenki mással.

Mi még nem vagyunk képesek meglátni, hogy ezek a katasztrófák az emberiséget majd egységre kényszerítik. Most a világ minden részéről származó tűzoltók jönnek Izraelbe hogy segítsenek a tűz kioltásában, és holnap majd valami más történik egy másik helyszínen, és az egész világ oda siet majd, és aztán megint egy másik hely, és így tovább. Ilyen módon katasztrófákon keresztül a természet arra kényszerít majd minket hogy egységre lépjünk, és hogy megértsük hogy szükségünk van egymás segítségére.

A Természet egyre ellenségesebbé válik majd, és nem lesz időnk arra gondolni, hogyan harcoljunk egymással. Amennyiben nem egyezünk ebbe a jó úton, akkor a Teremtő majd erőszakkal vesz rá minket. A helyzet olyan súlyossá válik majd, hogy egyetlen nemzet sem lesz képes egyedül megbirkózni természeti katasztrófáival. Mindenkinek segítenie kell majd mindenkinek. És hirtelen mindenki megérti majd hogy egységben kell lenniük, egyébként egyszerűen nem leszünk képesek túlélni, fennmaradni.

Mindenki egységre lép majd a mindennapi fenyegetettség hatására. De miért kell megvárnunk mindezt, ha képesek vagyunk a jó úton is előre jutni?

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.