Dr. Michael Laitman

Az én aláírásom az adakozás nyilatkozaton

Kérdés:

Mit tegyünk azokkal a Barátokkal, akik nem ébrednek fel? Velük is türelmesnek kell lennünk, mint a külvilággal?

Válaszom:

Nem. A csoporton belül mi aláírtuk a kölcsönös megállapodást mint ahogy a múltbéli Kabbalista csoportokban az újonnan jövőktől megkövetelték hogy aláírják a nyilatkozatot, csoport egyezményt. Barátunk akarsz lenni? A “Barát” az egy olyan személy aki minden energiáját abba helyezi, hogy az egységet elősegítse. Végül is az egyetlen módja a cél elérésnek az egység útján történik.

Nincs meg a képességünk, lehetőségünk arra, hogy minden olyan személyt elfogadjunk, aki még nem áll készen minderre, mivel egy ilyen személy egyszerűen “felhigítja” erőnket, és akár még össze is zavarhat és félrevezethet minket. Báál HaSzulam írja a “Béke” cikkáben, hogy a személy lehet hogy megérti azt, hogy nem lophat, de nem lát semmi rosszat abban hogy nem végez adakozást.

A spiritualitásban amennyiben mi nem adunk meg a csoportnak mindent amit megadhatunk, az azt jelenti hogy mi lopunk attól. Ennél fogva az emberek akik be akarnak lépni a csoportba tudniuk kell, hogy ők aláírják az “adakozás nyilatkozatot”. Ők magukra veszik a kötelezettséget, hogy hozzájárulnak, hogy minden energiájukat beadják az egység érdekében.

Egyébként a személynek nincs helye a csoportban. Hagyjuk hogy inkább otthon üljön a TV előtt.

Mindezt meg kell értsük, és a csoportnak követelnie kell ezt mindenkitől, minden egyes személytől. Enélkül nem leszünk képesek egységet elérni.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,670 seconds.