Dr. Michael Laitman

Ez minden amire szükségünk van!

A legfontosabb dolog amit mindegyikőnknek, minden egyes személynek meg kell próbálnia megtenni, művi eszközöket (azaz vágyaink ellenében) felhasználva, az annak a “szükségnek” a létrehozása, hogy benne legyen foglaltatva a csoportban. Mindegyikőnknek meg kell győznie magát, hogy a csoport, vagy annak belső spirituális része az egy teljesen korrigált állapot, és ez az a “hely” ahol a Teremtő megjelenik.

Ez a hely már készen áll, és vár ránk hogy mi abba bele foglaltassuk magunkat. Amekkora mértékben mi abba belehelyezzük magunkat, mi felfedezzük a Felső Világot azon helyen belül.

Miden egyes személy mely ráhangolja magát arra, megap valamit: a spirituális világot, örökkévalóságot, tökéletességet, és a Felső Erőt. Minzdez ott található, azon belül! Ez a “hely” a Végső Korrekció, a Gmar Tikkun állapotában van, és az összes barátok ott léteznek, mint a generáció legnagyobbikjai, mindenek felett. Azonban annak érdekében, hogy könnyebbé tegyék nekem hogy bele foglaltassam maga abba a helybe, én kérek mindenki hogy befolyásoljanak engem, és ezt hívjuk környezetnek.

Más szóval létezik a környezet, és létezik a hely. A környezetnek kell löknie engem, hogy én bekerülhessek a korrigált helyre. Sőt mi több a környezet hazudhat nekem néha, és ez sem számít. Végül is ők sincsenek még belül, de már valahol az út mentén haladnak. Én meg vagyok tévesztve a Lo Lishma (nem az Ő nevében) állapotában, mintha én adakozásra és szeretetre aspirálnék.

Azonban a környezet állandóan elhiteti velem, hogy mindez szükséges. Ahogy az “dolgozik rajtam”, én hirtelen megszerzem az erőt hogy végre hajtsam ezt a cselekedetet, és belépjek arra a “helyre”.

Ez a hely már előre fel van készítve. Mi már most azon belül vagyunk, a harmadik, végső, korrigált állapotban. Ennél fogva csak erre van szükségünk:

1. Minden egyes személynek keresnie kell a módját, hogy meggyőzze magát, hogy bele foglaltassa magát a csoportba, arra a “helyre” ahol felfedezi majd a Felső Világot, a Teremtőt, a teljes igaz valóságot.

2. Mindenkinek a korrigált közösséget kell “eljátszania” a többiek számára, amely felélénkít mindenkit, és a többeiket abba az irányba tolja, hogy ők abba bele foglalják magukat, magukat eltörölve az előtt.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,148 seconds.