Dr. Michael Laitman

Kívül láthatatlan forradalom

Kérdés:

Hogy ismerem föl külső jelekről hogy közeledem az adás-késztéshez?

A válasz:

Ilyesmi csak belülről jön. Nem lehet érezni kint a Fényt. Általában nem ismerjük az események okait és mindig csak a következményeket látjuk.

A villany jele, hogy ég a lámpa, vagy megüt az áram. A Fény is “háttérbe húzódik” és csak a hatását érezzük. nem látom a Fényt, csak a világosságot.

Mindünk a teremtés része. Hogyan is í ítélhetjük meg, van-e belül változás? Onnan látjuk, hogy máshogy ítéljük meg a világot, más a véleményünk., s máshogy tekintünk önmagunkra.

Belül változom meg, ez kívülről nem érzékelhető. Mert a változások nem az evilági, egpoista tulajdonságaimat érintik, hanem ezek új vágyak…kívülről ugyanolyan maradok.

Ezért tekintik a titkos tannak az Elfogadást. Egyrészt feltárja, ami titkos (a szeretet-adás tanát), másrészt elrejtőzik a kívülállók elől, akik nem vesznek rajtam észre semmit. Nincsen olyan tulajdonságuk, amivel észlelhetnék ezt a változást belül.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,130 seconds.