Dr. Michael Laitman

Távolítsd el az árnyékodat

Épp most is haladsz előre, kutatsz, kívánságaid vannak. Ki ülteti el benned ezeket a vágyakat? Erre kell rájönnöd.

Fokozatosan ahogy megismered az egész teremtés egyesítő erejét, ezzel helyettesíted az érzék-szerveidet: a szívvel s a lélekkel. Jobban kezded érteni a Teremtő tetteit.

Egy hatalmas összetett világot látsz, sokkal bonyolultabb, mint eddig tűnt. Rájössz, nem a világ, hanem te változol, a világ marad ugyanolyan.

Hiszen rájössz, csak magát a Teremtőt látod mindig. Nincs rajta kívül semmi. S te csak a világ árnyékát látod, és el kell jutnod odáig, hogy ez az árnyék eltűnjön.

Ahhoz, hogy azonos-alakúvá váljunk a teremtővel,az Adóval,  sok változáson kell átmennünk. E változásokat hívják Csinálás, Formálás, Teremtés és Közelség vagy Adam Kadmon (Ős-Ember) világának s a Vég Nélküli Világnak. / Asszija, JeciraBerijaAcilut,Adam KadmonEn Szof /. Ezek az érzékelés fokozatai az eredeti formájukban.

Mi változik? Csak az érzékelés. Az érzékelésed változik, ahogy egyre valódibb, állandóbb és élesebb körvonalú lesz a világ körötted, s feltárul a kapcsolataidban a  teremtés, a Végtelen Fény.

És akkor rájössz, hogy az árnyék, ami korábban eltakarta a rejtett világokat és a teremtőt bennük, az hasznodra szolgált. Így láttál bizonyos sziluetteket, amit neked kellett eltörölni – azonos alakúvá kellett válj az Adóval, hogy az árnyék eltűnjön.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,615 seconds.