Dr. Michael Laitman

Add át magad a barátoknak anélkül, hogy bármit is kihagynál

Írd le maganak és tanuld meg mi kell, hogy a szándék legyen a lecke alatt: hogy összeolvadjak a többiekkel, mint egy ember egy szívvel, a mi egymással való kapcsolataink rendszerén belül, melyt rendszert úgy hívunk, hogy “kölcsönös garancia”. Egy részről minden egyes személy érzi magát, más részről az érzései felett egy olyan erős kapcsolatot érez a többiekkel, hogy képtelen akár egyetlen szabad mozdulatot is tenni. Ilyen odaadással kell a személynek a csoporttal szemben lennie.

Ez olyan mintha én bele lennék szőve egy pókhálóba amelyen keresztül az én összes bejövő, és kilépő jeleim keresztül mennek. Semmi sajáttal nem rendelkezem szívemben vagy értelmemben. Csak egyetlen pont marad, amely állandóan arra vágyik, epekedik hogy ebbe a hálózatba bele tartozzon minden erejével, magát teljesen át akarva adni annak.

Ez ön-elutasítás. Amekkora mértékben én átadom magamat a többieknek, a Felső Fény befolyásol engem, és a közös hálózat részévé tesz. És akkor érzem hogy egy részről én odaadom magam annak, és más részről az mind az enyém.

Ez ugyanolyan ahogy az anya átadja magát gyermekének, és ők mindketten úgy érzik, hogy a gyermek az övék. Az egyik nem létezhet a másik nélkül. Ezt mondja erről az Énekek Énekében: “Én a szeretettemé vagyok, és szeretőm az enyém”. Ez az ahogy dolgoznunk kell.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.