Dr. Michael Laitman

A szellemiségi világ körvonalai

Kérdés:

A vonal és a kör a téma, de nem hiányzik pár más forma? Szerintem kúp is kéne.

A válasz:

Ahogy csak a teremtő és a teremtmény létezik, úgy csak két alak van, a vonal és a kör alak. A háromszög, a négyzet, a hexagon (A két háromszög hatágú alakja) s az átlós vonal is mesterséges, ideiglenes alakok a kijavítás folyamatában.

A természetben csak vonalak és körök vannak, s ők egy egésszé válnak a  végtelen Világban. Ahol adás-szándék van, ott a vonal egyenlő lesz a körrel. A kör-Fény a végtelenben kör alakú, majd átmegy a vonalon és megint kör alakú lesz. Aztán megint vonal alakú és megint kör és úgy tovább.

Minden kör vonalakkal van összekötve és a vonal-szakaszban körök vannak. Sok ilyen szalag van. Ilyen csodás rendszerekből áll az AtikArich Anpin, és a  JES-SzUT . Néha így rajzolják le a teret.

Mindannyiunk ilyenekből állunk s minden részlet vonalból és körből áll. Azért, mert a GAR-ban minden körből áll (a három felsőben) a ZAT-ban (A lenti hétben) minden vonalakból áll. Tehát mindkettő szerepel a Parcufokban.

Vagyis a Végtelennel a körrel kapcsolódunk össze, a vonal a vonallal kapcsol össze. Szóval mind e két formából állunk.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,131 seconds.