Dr. Michael Laitman

A spiritualitásban mi nem létezünk!

A Teremtő szándékosan zavar össze minket az Ő irányításával, hogy mi ne találjuk meg hol is kazdődik az, és hol is végződik, mintha Ő egyátalán nem is létezne. De ha Ő most hirtelen felfedné magát nekem, az én “énem” megszűnne létezni, mivel Ő az aki végrehajt és irányít minden 1OO%-ig.

Nehéz számunkra megérteni, hogy a spirituális dimenziókban mi egyszerűen nem létezünk, mivel a mi jelenlegi természetünk az önző. Az én egyéniségem csak akkor kezd el kiemelkedni, amikor én elkezdek ellenállni Neki. Az én spirituális valóságom a Fáraóval kezdődik, akitől nekem magamhoz kell vennem teljes hatalmát. Ez az amit úgy hívunk “ellenállás a Teremtő ellen”. Egyébként hogyan lennék képes növekedni?

Később, magamat ebbe az ellenállásba belehelyezve én megszerzem a Teremtő formáját. Azonban ez annak megfelelően történik amit én magam megterveztem, megvizsgáltam, megkülönböztettem és eldöntöttem, és pontosan ez az amit nekem meg kell cselekednem.

Ennél fogva nekem két ellentétet kell magamba foglalnom: a sötétséget és a Fényt, vagy soha nem fogok függetlenül növekedni. Ezért van az, hogy a Teremtő fokozatosan ébreszt fel minket nekünk mindenfajta problémákat küldve, hogy mi megfelelően legyünk képesek beirányozni magunkat.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,134 seconds.