Dr. Michael Laitman

Hogyan “adjunk fel rendelést” az adakozásra?

Kérdés:

Én azt értem hogy meg kell szerezzek egy második természetet, de hogyan?

Válaszom:

Mindaz csak a Reformáló Fény segítségével történhet. Mi nem vagyunk képesek létrehozni, generálni, vágy vásárolni egy második természetet magunk által.

Mi egy bonyolultabb, előre haladottabb teremtésről beszélünk. Mi olyanok vagyunk mint egy légy, melynek emberré kell válnia. Az új teremtmény, amellyé válnunk kell, nem ad nekünk semmit amibe bele kapaszkodhatnánk. Mi mindössze egy szikrával rendelkezünk, de fogalmunk sincs arról hová is vezet az minket.

Ennél fogva amennyiben én meg akarom szerezni ezt a második természetet, nekünk azt “meg kell rendelnünk” a Fénytől. Az teremtette meg jelenlegi természetünket, és most azt át kell változtatnia az új “rendelésnek” megfelelően. Tudnunk kell hogyan könyörögjünk, győzködjünk, és hogyan győzzük meg a Fényt hogy egy új lényt hozzon létre belőlünk.

Hogy mindezt elérjük, mi a tanulást és a csoportot alkalmazzuk, melyek a gyorsított eszközei annak, hogy a Fény begyújtsa szikránkat, és létrehozza a spiritulis természetet bennünk, mely nem más mint az adakozás természete.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,156 seconds.