Dr. Michael Laitman

Hogyan elégítsük ki mások vágyait?

Kérdés:

Hogy tudjuk gyakorlatban kielégíteni mások vágyát a maga Felső-Erő (Íz-Rá-Él) vágyával?

A válasz:

Elsősorban fontos, hogy minden a vágyon belül zajlik. Ahogy kijavítódni kezdünk, érzékelni kezdjük más emberek vágyait, s a közös lélek közös vágyához társulunk. Ezt tölti be. Nyilvánvalóan nem azt jelenti ez, hogy mászkálunk a társak közt és érdeklődünk, milyen evilági hiányaikat kéne betöltenünk.

Tehát a csoport tagság az ezt a közös nem-egós vágyat jelenti a társulásra, ami akkor is jelen van a társak közt, ha nem érzékeljük. De tudatosan akarjunk részt venni ebben a társulásban, nyíltan és teljesen átérezve!

Látjuk, hogy el vagyunk idegenedve, de a kabbalisták szerint van kapcsolat köztünk. Ezt kell világosan feltárnunk, egész szívünkkel és lelkünkkel társulva.

HA betársulok a csoportba s ezzel dolgozom, akkor ez a valóság egy új szintje, ami feltárul, s észreveszem, hogy így működik az egész világ. Hirtelen meglátjuk, hogy minden ember a teremtő, a józás-késztés, az adó  munkása, és én benne lakom a Jelenlétében, a Shechinában. ltt aztán nem marad más dolgom, mint segíteni errre másokat is rávezetni. Hiszen ezt szeretné az Adó, a teremtő, hogy mindenki tudja ezt.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.