Dr. Michael Laitman

Billentsük a világ mérlegét a jóság irányába

A Felső csak a mi reakciónkra vár. A Fény adagok a Felsőtől érkeznek, az alsóhoz, (mindannyinkhoz) elvárva a helyes válasz reakciót tőlünk. A Felső pontosan tudja, mi történik az alsóval, milyen állapotban van az alsó, mert a Felső Formálta ezeket az állapotokat, az alsó részére.

Természetesen, a Felső tudja, mire áll készen az alsó, hogy megtegye. A Felső elrendezett minden külső és belső feltételt, biztosítva ezzel a szabad választást, majd elhagyja az alsót, az egyetlen, ami nem tiszta és érthető az alsó számára – a Tifferet középső harmadában (Klipat Noga). Pontosan ebben az állapotában kell, az alsónak megformálnia a középső vonalat saját maga által.

Ha választ az alsó, a Felső befolyására, az alsó helyesen építi fel a középső vonalat, ami azt jelenti, méltóvá vált. Akkor, valóban tovább lép és az egész világ (az egész környezet, amit a Felső formált az adott pillanatban) a jóság irányába.

Ezért, az egyetlen dolog, elvárt az alsóval szemben, hogy amikor érzi, a hiányt (Hissaron) forduljon a Felsőhöz annak érdekében, hogy megkapja a hiányzó komponenst, annak érdekében, hogy tovább tudjon lépni és az egész világ jobbá váljon. Az alsónak hiányzik tudása, érzékelése, és a később, a döntési képessége. Mindezt a Felsőtől kell megkapnia.

A Felső az alsót a Klipat Nogaban hagyja, annak érdekében, hogy megjelenjen a vágya az alsóban, a Felső felé fordulásra, és arra, hogy megkapja, amiben hiánya van. Ha az alsó kész, a Klipot Noga hiányai kipótlásnak a megszerzésére, akkor megkapja. Ez az adakozás többlet ereje, amit megszerez a jelenlegi szintjén, és amely képessé teszi a következő szintre emelkedést.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.