Dr. Michael Laitman

Torz lencsén át a világ

Kérdés:

Igen, értem, hogy minden  problémám a torz észlelésből ered. De mit tehetek ezért most, hisz ez csak filozófiának tűnik, de a bajok valódiak.

A válasz:

Igen egyszerű, ha társulsz egy csoportba akkor biztonságban érzed majd magad, a garancia által, amit ők nyújtanak, olyan biztonságban, mint anyám karjaiban. Milyen gondod lehet, ha tudod, hogy körülvesz és gondoskodik rólad 600,000 lélek? Nem történhet veled semmi rossz, hiszen aShechina (jelenlét), az adó, köztük lakozik. Tehát csak egy miatt kell aggódni, hogyan tudjuk a társakat úgy kezelni, mint magunkat és észrevenni, hogy ők azonosak velünk.

feladjuk azt, hogy a szemünknek hiszünk és az önzésünknek, amelyek szerint odakint más emberek vannak. Ez megszabadít minden gondtól! E módszerrel fokozatosan felfedezed a helyes valóság-érzékelést, egy új percepcióját a realitásnak; tehát átlátszó lesz a  világ és minden tárgy mögött látni fogjuk az azt mozgató erőt.

Hirtelen az egész kép összeáll és meglepődsz, milyen vak voltam eddig! Milyen torzító lencséket hordtál! Minden a véleményünkön, a látásunkon áll vagy bukik. Nem változik semmi: kicsit változik a látásom, és egy új kép tárul fel előttem.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,148 seconds.