Dr. Michael Laitman

Kiegyensúlyozott társaság

Kérdés:

ldeje lenne jó példánkkal, jó kommunikációval pozitívan hatni azokra az emberekre is, akik nem vágynak szellemiségi növekedésre és jó kapcsolatokra?

A válasz:

Ez lehetséges, hogy  jó példával hatunk az egész társadalomra is. Báál HáSzulám ír erről a Jövő Nemzedék című cikkében. Ha az egész társadalom rájönne és döntene, hogy képtelenség az önzést így folytatni, és jobban tekintettel kell lennünk egymásra, akkor az nagy kijavulás lenne.

Megkérdezhetik:  “Ha egy átlagember megteszi, amit kérünk, a teremtő feltárásának célja nélkül, akkor az nem olyan lesz, mint a szerencsétlen szocialisztikus kísérlet Oroszhonban?” csakhogy máma már létezik a szellemi adást gyakorló kabbalista csoport és a terjesztés révén bárki csatlakozhat ehhez.

Ami a többieket illeti, elég ha támogatnak, mint az a sok-sok ember, akik nem élvezik a tanulást, és nem akarják leterhelni magukat tudásanyaggal. Egy kiegyensúlyozott társaság lenne ez így, ahol a “fej” (a szűkebb csoport) fenntartja a hajlandóságot, bevonzza a Fényt, mely megvilágítja a javítást és ez eljut a többiekhez, a többiek a kiegészítő akciókban vesznek részt s ez elvezet a sikerhez.

Reménykedjünk, hogy sikerrel járunk. Az egész emberiség olyan, mint egy piramis, tehát ez így is fog történni. Csak keveseknek dolga az, hogy a teremtővel kapcsolatban legyenek és bevonzzák a Fényt a tömegeknek.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,135 seconds.