Dr. Michael Laitman

Valóság a lélek érzéstelenítése alatt

Kérdés:

Fenyegetést érzek, amikor a szövegeket olvasom. Nem értem ezeket. Hogyan kezeljem a helyes módon, ezeket az érzéseket?

Válasz:

Talán ezek jó érzések. Egy olyan valóságban létezünk, amely csak bennünk bomlik ki. Most éppen Valakivel beszélek, ami a lelkem egy része, és más emberekkel, az egész világon, de mindez csak bennem zajlik. Rajtam kívül, csak a Felső Erő van, amely sok részre oszt engem.

El kell rendeznem az összes vágyamat, annak érdekében, hogy kölcsönösen összekapcsolhassam őket egymással, egyesülnöm mindazokkal, melyek idegennek tűnnek bennem, és úgy szeretni őket, ahogy magamat szeretem. A teljes valósággal geysülnöm kell, és egységbe forrni vele. Akkor, meglátom, hogy mindez én vagyok, és csak egyetlen dolog, a Fény van ezen kívül, ami kitölti, ezt az egyetlen kapni akarási vágyat.

Addig azonban, természetesen zavarodottságot érzek, és át kell mennem, nagyon bizonytalan állapotokon. De ezek nem fenyegetnek engem. Helyesen kell érzékelnem a valóságot, ami azt jelenti, hogy éreznem kell, hogy ez mind bennem történik. Ez az én, „Énem,” és ez, kizárólag a belső felosztásom miatt, helytelenül érzékeli a saját részeimet, mintha azok rajtam kívül lennének.

Például, volt egy érzéstelenítésben elvégzett műtétem. Nem éreztem semmit, de a tükörben láttam, hogy a sebészek mit csináltak: behelyeztek egy tűt, levágtak egy darab húst, amit nem tekintettem az enyémnek. Nem éreztem, hogy az enyém, mert érzéstelenítve voltam. Mégis, mivel tudatában voltam, hogy ez az én részem, annak a ténynek ellenére, hogy nem érzek semmit, a helyi érzéstelenítés miatt, érdekes volt a számomra látni, mit csináltak ezzel a részemmel.

Lényegében, pontosan ilyen valóságban vagyunk. De mihelyt, ez az érzéstelenítés, köd eloszlik, elkezdjük megtapasztalni és érezni a magunkénak érezni a valóságot, és minden másképpen fog kinézni! Akkor láthatja mindenki, hogy tényleg csak a Teremtővel van dolga, a „Jósággal, aki jót cselekszik.”

Kiderül, hogy a képesség a „Jóság, aki jót cselekszik” megérzésére, a fenyegetettség érzése ellenében a végtelen, a teljesség és harmónia a jelenlegi állapotunkkal ellentétben, csak attól függ, hogy mennyire sikerül megszereznünk, ezeket a szemmel láthatólag idegennek tűnő vágyakat a saját magunk számára.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,127 seconds.