Dr. Michael Laitman

Játsszuk a saját mozinkat!

A Kabbala azt magyarázza el nekünk, hogy változtassuk meg életünket, és emelkedjünk a létezés egy újabb szintjére. Ez nem egyszerűen olyan, mintha egy másik bolygón másfajta életformát fedeznénk fel, hanem ez egy újabb világ felfedezését jelenti! A mi világunk megnyílik majd, mint egy függönyt húznánk szét, és mögötte mi egy másik világot kezdenénk el látni.

MI nem tudtuk, hogy az a kép amit eddig láttunk az csak egy mozivászon, melyre a Fény különböző forrásai egy 3 dimenziós mozit vetítenek. De hirtelen a mozivászon közepén a láthatatlan varrat szétesik, és mi elkezdjük meglátni az erőket, melyek a képet hozzák létre számunkra, és azt mozgásra kényszerítik.

Amikor az emberek életükben először a képernyőn közelítő vonatot láttak, megijedtek és kiugrottak székeikből. Nem hitték el hogy mindaz lehetséges lett volna. Hasonlóan mi sem értjük még, hogy egy mozin belül létezünk. Már ma is léteznek olyan lézer előadások, ahol élő képeket vetítenek a levegőbe, ahol a lézer a Fény egyik fajtája. Hasonlóan a Fény egy képet mutat nekünk, ahol magunkat és mindenki mást látunk, mindaz teljesen életszerűnek tűnve nekünk. Mi érezzük létezésünket, mivel mi magunk is ebből a képzelt anyagból állunk. Ezért van az hogy a világ képe ennyire relatív. Valójában az nem is létezik, és a Kabbala tudománya képes minket ehhez a megértéshez elvinni.

A Természet, Elokim (Isten) fokozatosan megtanítja nekünk, hogy mi képtelenek vagyunk a mozi irányítására. Mindaz olyan, mintha a Teremtő azt mondaná nekünk: “A mozi amit beraktam nektek egyre rosszabbá válik. Miért? Annak érdekében, hogy arra kényszerítsen titeket, hogy felfedjétek az erőket a mozi mögött, és azokat függetlenül irányítsátok. Szóval vegyétek át a a mozi irányítását helyettem, és játszátok azt magatoknak!”. Azáltal, hogy elkezdünk résztvenni a mozi játszásában, készítésében, mi elkezdjük megérteni, éezni, és megérteni a Teremtőt.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,636 seconds.