Dr. Michael Laitman

Hol vagyok ebben a filmben?

A kérdés:

“Én,” ki vagyok, hogy tudom magam elkülöníteni a vetített-képes valóság-show-tól? Ha minden gondolatom és érzetem csak egy vetített film, akkor hol vagyok “én”?

A válasz:

Ahogy most vagy, úgy nem tudod magad elkülöníteni a filmtől, amit nézel, mert  benne vagy, wa tiszta élvezet-vágyban. De ha megtanulsz két vágyban párhuzamosan élni,akkor két erőt vezényelsz majd: a teremtő és a teremtmény erejét is. Ha  a fény új megvilágítást ad, s megadja neked az adás józás-késztését, akkor majd el tudod különíteni a kivetített valóságshow-t és önmagad benne.

Tehát ma erre nem lehetsz még képes, nem elemezheted szét a saját világodat, mert csak öröm-kapni-akarás (kéj-vágy) van benned egyelőre.  Nincs kulcsod ahhoz, hogy tudd, hat-e rád a felső Fény vagy sem. Olyan vagy, mint a csecsemő, aki nem tudja, ki gondozza és mi folyik körötte. A baba csak felsír, ha rosszul érzi magát, de azt se tudja, kihez címezze a segítség-kérését.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,654 seconds.