Dr. Michael Laitman

Egy határok nélküli világ

Kérdés:

Amikor eljön a béke a világra, azonos lesz az életszínvonal mindenhol? Jelenleg az emberek az egész világon keresztbe kasul vándorolnak, hogy munkát keressenek; képes lesz mindenki otthon maradni, a saját hazájában és tisztességesen megélni?

Válasz:

Amikor eljön a béke ideje, a világ eltűnik. Ahogy az ismert a számunkra, a „világ” (Olam) jelentése “elrejtés,” és ez akkor nem lesz többé; mindenki felemelkedik a végtelen világ megtapasztalásához. A jelenlegi valóság érzékelésünk – és ezért a jelenlegi valóságunk is – eltűnik.

Azonban miközben átmegyünk a korrekció folyamatán és úgy érzékeljük magunkat, mint akik a „világban” vagy elrejtésben élnek, egy eltört, hamis valóságban, a szakadék az emberek életszínvonala között megmarad, mivel a mi világunk, egy kivetülése a felső világnak. Annak mértékében, amennyire sikerül a korrekciót felébresztenünk a Felső Világban, amely egy összekapcsolódás, összetapadás (Zivugim) a Fénnyel, fogjuk megtapasztalni az eredményt a fizikai világban: fájdalom, vagy öröm formájában.

Ha az Atzilut világába, csak pozitív folyamatokat folyatunk be, csak tisztánlátást, és a korrekció folyamata úgy ketyeg, mint egy pontos óra, akkor csak jót érzünk ebben a világban. Azonban mi még nem fejeztük be a korrekciónkat, ezért ez a világ még létezik az érzékelésünkben és nem minden részletében egyenlő és egyforma.

Amikor a béke uralkodik a világban, senki nem függ többé a tartózkodási helyétől. A világ annyira egységes lesz, minden egy gondolatban lesz benne, minden kiegészíti egymást, hogy mindenki képes lesz azt a helyet megtalálni, ami a legmegfelelőbb a számára, a spirituális irányító erőknek megfelelően, amik a bolygó különböző részeit irányítják.

Végül is, a Föld, a Felső Erők munkájának eredménye. Hirtelen érezni fogom, hogy melyik hely a legmegfelelőbb a számomra, és oda is megyek, mivel ez pontosan megfelel a lelkem gyökerének, egyezésben a spirituális földrajzzal.

Idő, mozgás, és tér tekintetében, csak azokat a cselekedeteket fogom végrehajtani, amelyeket a Felső Erő szab meg a számomra, amely vezet az átalakulásom során. Ez az, amit mi békének és teljességnek nevezünk. Amikor közeledünk a spirituális korrekcióhoz, nem lesz többé szükségünk háborúra, hogy megszerezzünk egy területet! Mindenki tudni fogja, hol érti magát a legkényelmesebben és boldogabban!

A határok eltörlődnek és minden ember a saját lelkének gyökerével fog szinkronban élni, úgy, ahogy egy elektron teszi ezt, az elektromos mezővel való viszonyában, amelyhez odakapcsolódik, a saját helyén, ahol egyensúlyban lehet.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,619 seconds.