Dr. Michael Laitman

Egy utazás a múltba

Kérdés:

Mi az a Resimó (spirituális emlékpont)?

Válaszom:

A Resimó az ami már megtörtént, egy előző spirituális állapot, mivel semmi sem tűnik el a spiritualitásban. Az olyan előző állapotok, melyek megjelennek minden egyes részlettel de nem manifesztálódnak életünkben a szűrő hiányának következtében, mely megvalósulásukat szolgálhatná, vannak Resimó-nak nevezve.

Tegyük fel, hogy tegnap én egy bizonyos állapotban voltam, és ma azt visszaidézem. A spiritualitásban mindez bennem a legapróbb részletekig megjelenik, mint hogyha most ugyanabban az állapotban léteznék. Teljesen, 1OO%-ig nyilvánvaló számomra mi is történik, semmi nem veszett el. Mindazt csak egyszerűen nem tudom most megvalósítani a szűrő hiányában. Ezt hívjuk Resimó-nak.

Ez nem a múltbéli emlék felelevenítése mint korporeális világunkban, amikor én valamire “homályosan” emlékszem. Egy Resimó esetében én nem kételkedem semmiben, minden megjelenik, mintha az a jelenben történne, kivéve annak gyakorlati megvalósítása.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,798 seconds.