Dr. Michael Laitman

Egy Esély arra hogy Jóságot Hozzunk a Világunkba

Kérdés:
A Kabala Kongresszusok képesek segíteni a világot megmozgatni a Fény útjába, a gyorsuló idő (Ahishena) útjába?
Válasz:
Nincsen kétség arra hogy amikor olyan dolgokat teszünk mint részvétel Kabalisztikus kongresszokon, akkor javulásokat okozunk a világban. Az összes olyan próbálkozásunk ahol megpróbálunk a célhoz kapcsolódni és az egyenlőséget meg szerezni a Teremtővel, vagy a Felső Erővel, vagy elérni felebarát iránti adományozást meg szeretetet, az korigál minket, és az egész világot velünk együtt.
Ezek szerint mindenkit elhívunk hogy részt vegyenek az Európai kongresszusban Berlinben vagy a Tanúló Centerben Kaliforniában Január végén, meg a nagy találkozás Aravában is, ami a hétvégén fog történni! Különösen azoknak kéne megérezni hogy a helyzet egyre és egyre komolyabbá válik az egyik naptól a másikíg, akik Európában vannak. Ezért kel nekünk egyesülni és közelebb húzni ebbe a világba “Azt aki Jó meg Jót tesz”! Ameddig mindannyiunk csak tanul, még egótiztikusan is szabad ezt csínálni…
hd

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,601 seconds.