Dr. Michael Laitman

A Zohár Könyvének az ereje

Egyszerűen a Zohár olvasása számtalan eredményt hoz, kiváltva különböző jelenségeket és változásokat a személyen belül. A személy nem érti amit olvas, de megpróbálja azt megérteni, természete által hajtva, bár a Kabbala szempontjából ez egyátalán nem fontos. A személy a könyvet esetleg megfelelő szándékkal olvassa, vagy olyannal ami nem annyira helyes.

Minden esetre a könyv dolgozik rajta, őt előre haladásra befolyásolva. A személy nem képes megóvni magát attól hogy érezze a belső változásokat. Neki csak állandóan vissza kell térnie a könyvhöz olyan gyakran amilyen gyakran csak lehetséges, olvasnia kell azt minden lehetséges alkalommal, és azzal valamilyen módon kapcsolatban kell maradnia.

És akkor látni fogja hogy a könyv olyan módon van felépítve hogy az számára egy olyan valóság képét teremti, mely párhuzamos jelenlegi valóságával, és a személy elkezd kis mértékben váltakozni a két kép között. A felületes történet helyett ő elkezd valamit jelenlegi valósága mögött elképzelni. Ez az ahogy a Zohár Könyve dolgozik a személyen, az érzékelés új tulajdonságait megteremtve a személyen belül.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.