Dr. Michael Laitman

Kifejlődve magunk által

Mi el akarjuk érni a szabad választást annak érdekében hogy elérjük a Teremtőt. Egyenlőre mi nem vagyunk hajlandóak elvégezni a Természet parancsait. Resimók ébrednek fel bennünk, és mi azokat úgy valósítjuk meg, mintha azok saját vágyaink lennének, mivel nem érezzük Azt, aki minket ezek elvégzésére kötelez. Azonban a teremtés célja az, hogy mi elérjük, megértsük azt az Erőt mely minket kötelez, valamint annak célját és programját ránk vonatkozólag. Nekünk attól magunkhoz kell vennünk az összes erőket és paramétereket a növekedésünk számára annak érdekében hogy függetlenül vágyjunk azokra, megértsük és megvalósítsuk fejlődésünk fázisait.

Ezért van az, hogy azok megvalósítása a jelenlegi paraméterek fölött történik. A paraméterek a Teremtőtől jönnek, az élvezet iránti vágyban megjelenve, vagy a törött Resimókban megjelenve. Ez van írva ezzel kapcsolatban: “Én megteremtettem a gonosz hajlamot”. A mi részünkről nekünk fel kell fegyvereznünk magunkat a korrekció erejével, és az összes szükséges eszközzel hogy minden egyes fázisban, amikor egy újabb paramétert fedezünk fel megtaláljuk a megfelelő módját hogy azt korrigáljuk, és azt hasonlóvá tegyük a Teremtővel.

Ennek a munkának köszönhetően mi elérjük, megértjük a Teremtőt és elérjük függetlenségünket.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.