Dr. Michael Laitman

Egyszerű elven alapuló nehéz feladat

Kérdés:

Mindenki azt kérdezi, milyen speciális cselekedeteket kell végrehajtanunk annak érdekében, hogy a Teremő korrigáljon bennünket? A legegyszerűbb és legérthetőbb választ akarják hallani!

Válasz:

Mindenki egy egyszerű választ akar hallani: „Mondja a meg nekünk, mit kell tennünk, de ennélkül a bonyolultság nélkül!” Az emberek robot módjára akarnak dolgozni, egy összeszerelő vonalon, ahol egyetlen gombot kell nyomva tartaniuk, és semmiről nem kell gondolkozniuk. Ez azonban nem működik ezen a módon!

Mindenkinek magának kell erőfeszítéseket tennie, és „megtenni mindent, ami a hatalmában áll.” Ez azért van így, mert a spirituális edényünk (Kli), elképesztően komplex, tartalmazza önmagában a  vágyat10 Szfírát3 vonalat,  22 betűt, számtalan karakterisztikus minőséget, és más, nagyon különleges összetevőket.

Ebből az okból kifolyólag, egyetlen szimpla cselekedet nem elegendő itt; tanulni kell (a fizikai csoportban vagy virtuálisan, az interneten vagy a televízión keresztül), részt venni a barátok találkozóján, és eljönni a konvenciókra. Én az összetört lelkek darabjai mentén létezem, helyre kell állítanom a kapcsolatot velük, annak érdekében, hogy korrigáljam a törést.

A spirituális világ vagy a Teremtő megérzésnek érdekében, kapcsolódnom kell, a lelkek többi részéhez, és csak a kapcsolatban fogom érezni a spiritualitást. Ez nem létezik máshol, csak a hálózatban, amely összekapcsol bennünket. Csak amikor én helyreállítom a kollektív testét a léleknek, és amikor ez el kezd helyesen működni, akkor ezen belül érezni fogom a Fényt, amivel feltöltöm, és ellebegek egyik helyről vele a másikra.

Érezni fogom, hogy van az életnek egy folyama, és speciális események ebben a testben, az energia átváltására, az egyik állapotból, a másikba. Ezt nevezzük spirituális életnek!

Valójában, a feladat nagyon egyszerű. Vagyok én, egy egoista, a szívben lévő pontommal, és kapcsolódnom kell másokkal, azok hasonló pontjaival. Azonban ebből az egyszerű elvből, ezer szükséges cselekedet fakad: kollektív tanulás, felkészülés a konvenciókon való részvételre, munka a konyhában, és így tovább. Mindezek összességét nevezzük „a csoportban való munkának.”

Azonban miért van szükségünk mindezekre a feladatokra? Annak érdekében van erre szükségem, hogy feltárjam a kapcsolatot, és a szeretetet közöttünk. Ennek az egyszerű elvnek az alapján, a személy képes lesz ebből minden mást leszármaztatni, többet vagy kevesebbet a célhoz kapcsolni. Azonban a spirituális élet, kizárólag a lelkek kapcsolatán belül létezik.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,631 seconds.